Over mij

Lotus face & bodycare is een schoonheidssalon die zich met name richt op gezichtsbehandelingen, ontspannende lichaamsmassages en ontharen door middel van hars. Er heerst een informele sfeer, waar je huid zichtbaar en voelbaar verbetert en waar je echt een moment beleeft voor jezelf. Mijn prioriteit is dat je met een heerlijk gevoel en een mooie huid de salon weer verlaat!
Ik, Anneke van Bekkum, ben de trotse eigenaresse van Lotus Face & Bodycare. Ik woon in al enige tijd in Roosendaal samen met mijn man en 2 zoontjes. Daarnaast werk ik al jarenlang als verpleegkundige in een ziekenhuis. In 2018 volgde ik mijn hart en nam de stap om de opleiding te volgen voor schoonheidsspecialiste. Nadat ik deze opleiding succesvol heb afgerond bent ik mijn eigen salon aan huis gestart. Mijn zorgzaamheid gecombineerd met mijn kennis en ervaring zorgt ervoor dat ik de juiste kwaliteit kan aanbieden. Ik geniet er enorm van als klanten ontspannen mijn salon verlaten, maar ook zelf het resultaat zien, voelen en ervaren.
Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook en Instagram. En neem bij vragen of voor het maken van een afspraak gerust contact met mij op.